Busytec
:::: KMO-Bornem ::::

Snel en eenvoudig gegevens over KMO leden?

Zoekt u snel en eenvoudig een contactnummer of e-mail adres van een KMO lid of wilt u weten in welke branche ze actief is? Selecteer het menu “ledenlijst” en klik op de naam van het KMO lid die u zoekt. Een andere methode is door gebruik te maken van de zoekbox rechtsbovenaan. Typ de naam, of de naam van een product of merk in die u zoekt, en selecteer dan een bedrijf uit de lijst met gevonden bedrijven.

Vacatures?

U kunt als KMO Bornem lid een openstaande vacature bij uw KMO op de website plaatsen. Ga naar het menu “vacatures” en selecteer “vacature toevoegen”. U vult er uw gegevens in en alle relatieve profielvereisten over uw potentiële nieuwe medewerker.

Hoe kan ik het bestuur benaderen?

Het menu “bestuur” toont e-mail adres, telefoon- en faxnummers van alle bestuursleden. Verkiest u om u niet rechtstreeks tot één van deze leden te richten, kunt u ook uw e-mail richten tot info@kmobornem.be

Hoe lid worden?

Voorwaarde om lid te worden is dat je kleine of middelgrote onderneming gevestigd is in Bornem. Ga naar het menu “lid worden” en vul er alle gevraagde gegevens in. Vergeet niet op de knop “verzenden” te klikken en uw gegevens worden verwerkt.

Hoe kan ik inschrijven voor evenementen via de website?

Ga naar “activiteiten” en scroll naar het einde van de pagina waar u “inschrijven op activiteiten, klik hier” vindt. Maak uw keuze uit de drop down box van de evenementen en vul de gevraagde gegevens in. Voor niet-leden die toch willen participeren aan een betalend evenement is het nog niet mogelijk om via de website te betalen, neem daarvoor contact op met één van de KMO-bestuursleden (“bestuur”)

Hoe wijzig ik mijn gegevens via de website ("ledenlijst")?

Ga naar “lid worden” en vul daar opnieuw alle gegevens in, klik op verzenden en de gegevens worden voor u aangepast

Agenda

Hou onze komende activiteiten in het oog! meer info...

21/02/2019 Workshop betalingsachterstand

25/04/2019 Karting

25/06/2019 Golfinitiatie

05/11/2019 Outlook opleiding

Voorgaande activiteiten

Hier kan u terecht voor kleine verslagen en fotomateriaal van onze voorgaande activiteiten!

Nieuws

Takenpakket KMO-ambtenaar
KMO Bornem dankt alle leden voor hun bijdrage nav onze elektronische bevraging ivm het takenpakket van de KMO-ambtenaar dd 22/10/'13. De resultaten van onze bevraging werden aan de burgemeester overhandigd op de nieuwjaarsreceptie van 9 januari en kan u hier downloaden.

BIN-Z project: het charter ven het BIN-Z KMO Bornem (Buurt Informatie Netwerk voor Zelfstandige Ondernemers) werd samen met burgemeester begin januari ondertekend. Graag zo snel mogelijk uw toetredingsformulier invullen en sturen naar info@kmobornem.be of postadres Puursesteenweg 375, 2880 Bornem


Vacatures

Onze sponsors

BE68 7330 1750 8934
BE75 2930 3998 3051

Zelf sponsor worden?